Effectieve marketing met onze beurssystemen

In een aantal dagen uw onderneming dusdanig presenteren dat iedere beursbezoeker u heeft opgemerkt tussen al die verschillende stands, is een vak apart. Met een enorm budget is dit uiteraard te realiseren. Wij zijn juist gespecialiseerd in economische maar doeltreffende marketing. Eenvoudige montages, lichtgewicht systemen en goede 'pack and go' beurssystemen. Want het ondernemen houdt niet op na de beurs en men moet weer snel terug naar de werkvloer.

Wij kunnen met u meedenken op gebied van het leveren van tafels, stoelen, bureaus, desks, bekabeling, montage, belichting, projectie etc. Natuurlijk in een eenvoudige efficiënte en economische vorm. Alle bovenstaande artikelen kunnen op huurbasis worden geleverd. Wij kunnen ook de plaatsing en verwijdering netjes voor u verzorgen. Geen opslag of transport problemen, Rolette verzorgt het.

Samen met onze DTP afdeling kunnen we brainstormen over een goede presentatie van uw product of dienst. Met uw eigen inbreng! Want als ondernemer weet u immers het beste wat uw product kan betekenen op de markt. Wij zetten voor u een presentatie neer waar niemand ongezien aan voorbij zal lopen.

Wij leveren echter geen 12 in een dozijn beurssystemen. Uitvoering wordt bepaald door onder andere: afmeting, oppervlakte vorm en de invalshoek van de stand. En uw product of dienst speelt daarbij een belangrijke rol. Graag denken wij met u mee en bieden u een passende aanbieding.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw A0 poster, kliksysteem presentatiehouder, brochurehouder, flyers, folderrek en drukwerk.

Binnen onze organisatie hebben wij ook een afdeling kantoormeubelen en aanverwanten artikelen tegen leuke prijzen.

Bel gerust voor informatie of advies op maat!

Rolette verzorgt ook:
Glasfolie
Bedrukte spiegels
Beurssystemen
Autobelettering
Wanddecoratie
Tuinschilderij
Drukwerk