Een verzorgde autobelettering is uw reclame!

Met een goede autobelettering creëert u een bewegend reclamebord exclusief voor uw bedrijf. Het is tevens uw visitekaartje, dus een goede uitstraling is een vereiste. Rolette kan u daarin adviseren om van uw vorm van reclame een effectieve marketing boodschap te maken. Waar u ook rijdt of waar u ook uw auto parkeert creëert u uw gratis exclusieve advertentieruimte!

Autobelettering kan bij ons al verzorgd worden vanaf een eenvoudige striping of tekst, tot een all-over belettering. Er kan ook gewerkt worden met de speciaal bedoelde magneetplaten, die u eenvoudig zelf kunt monteren of demonteren wanneer nodig. Wij verzorgen voor u een werktekening zodat u vooraf kunt zien hoe de bedrijfswagen er uit komt te zien na belettering. Daarbij is uw eigen inbreng natuurlijk ook van belang, want u als ondernemer weet als geen ander hoe u graag uw product of dienst in de markt wilt promoten.

Tegenwoordig kunnen de losse snijteksten ook ondersteund worden door mooie full color afbeeldingen of foto’s. Daarmee kunnen we een heel sprekend beeld creëren van uw product of dienst. Het kan ook een leuke aanvulling zijn om de attentie waarde te verhogen en daarmee uw professionaliteit te benadrukken

Graag staan wij u bij voor een professioneel ontwerp met een passende scherpe prijs.

Rolette verzorgt ook:
Glasfolie
Bedrukte spiegels
Beurssystemen
Autobelettering
Wanddecoratie
Tuinschilderij
Drukwerk