Digitaaldrukwerk in groot en klein formaat

Rolette reklame is gespecialiseerd in digitale high-res grootformaat afdrukken van binnen- en buitenreclame. Wij leveren aan onder andere makelaars, standbouwers en andere instellingen topkwaliteit prints voor een lage prijs.

Digitaal drukken is niet nieuw, maar de voordelen zijn wel uniek. De lage startkosten bijvoorbeeld, omdat dure platen of films niet meer nodig zijn waardoor ook lagere oplages optimaal rendabel zijn. De snellere levertijd dankzij de directe droging is een ander belangrijk pluspunt. En dan is er nog de unieke mogelijkheid van variabel drukken, waarbij elke afdruk qua tekst en beeld anders kan zijn, zodat elke ontvanger zijn "eigen" boodschap onder ogen krijgt. Dat werkt uiteraard positief op de attentiewaarde en dus ook op de response. En daarmee levert digitaal drukwerk vaak meer op dan het kost. De vraag is alleen, hoe u daarvan optimaal kan profiteren. En bij wie u daarvoor moet zijn.

Nieuw bij Rolette is de Vario UV printer van maar liefst 1,5 meter hoog en 3,5 meter breed. Printen kan met deze machine op bijna alle materialen zoals bijvoorbeeld hout, vinil, glas, metaal, kunststof. Kom eens kijken naar de diverse voorbeelden in onze showroom.
Rolette verzorgt ook:
Glasfolie
Bedrukte spiegels
Beurssystemen
Autobelettering
Wanddecoratie
Tuinschilderij
Drukwerk
>> klik hier voor meer van onze recente drukwerk projecten